ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 11/07: Όσιος Κύριλλος ο Νέος, ο εν Πάρω

Αποτέλεσμα εικόνας για κυριλλος ο νεος ο εν παρω

   Τη 11η μηνός Ιουλίου, η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την οσιακή μνήμη του Οσίου Πατρός Κυρίλλου του Νέου, του εν Πάρω.
   Ο Όσιος γεννήθηκε στην Πάρο στα 1748μ.Χ. και έφερε το επώνυμο Παπαδόπουλος. Από μικρός φλεγόταν για την μακαρία ησυχία και μετέβη στην Αθωνιάδα Σχολή του Αγίου Όρους, όπου και φοίτησε, έχοντας, μεταξύ άλλων, διδάσκαλο τον συντοπίτη του Άγιο Αθανάσιο τον Πάριο, ο οποίος, με τη σειρά του, γαλούχησε τον μικρό Κύριλλο και τον μύησε πνευματικά στο πνευματικότατο κίνημα των Κολλυβάδων Πατέρων.

Ιερά Πανήγυρις επί τη εορτή του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στον Ι.Ν. Υπαπαντής του Κυρίου Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου


Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος παισιος

Πανηγυρικά θα τιμηθεί η μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου, με το εξής πρόγραμμα:

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018
07:30 Όρθρος και Θεία Λειτουργία

Ραδιοφωνικοί σταθμοί Ι. Μητροπόλεων στους οποίους μεταδίδονται οι εκπομπές μας!

   Î£Ï‡ÎµÏ„ική εικόνα
   Πρόκειται για τις εβδομαδιαίες ραδιοφωνικές εκπομπές μας ΜΥΡΙΝΠΟΑ ΑΝΘΗ, ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ και ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ, καθώς και για τις εβδομαδιαίες τηλεοπτικές μας εκπομπές στο ΘΑΡΡΙ, της Ι. Μητροπόλεως Ρόδου, υπό τον τίτλο ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ και στην τηλεόραση του ΛΥΧΝΟΥ, της Ι. Μητροπόλεως Πατρών, υπό τον τίτλο ΠΥΡΓΟΙ ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΟΙ.
   Άμεσα, θα κοινοποιήσω νέες ραδιοφωνικές συνεργασίες!
   Ενημερωθείτε για ημέρες και ώρες μετάδοσης! Προσοχή! Ενδέχεται, ένεκα εορτών και ιερών πανηγύρεων, κάποιες φορές οι ώρες μετάδοσης να μετακυλιστούν προς τα πίσω του χρόνου, πάντοτε, βέβαια, την ίδια ημέρα. Σύντομα θα αναρτήσω και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των Ι. Μητροπόλεων για άμεση πρόσβαση.