ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Καστέλλας την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος χαραλαμπος


Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους Καστέλλας επί τη εορτή του Αγίου Χαραλάμπους. Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, στις 18:30 θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός. Μετά το πέρας του Εσπερινού, θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου και στις 22:15 θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία. Το πρωί του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2018 θα τελεσθεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία, και στις 17:00 θα τελεσθεί το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και θα τεθούν σε προσκύνηση τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Χαραλάμπους και Νεκταρίου. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση του Αγίου Χαραλάμπους.

Ενθρόνιση Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Βλαχερνών στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Πειραιώς

Σχετική εικόνα


Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, στις 17:00, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, κατά το οποίο θα εγκαινιασθεί το Ιερό Προσκυνητάριο και θα ενθρονισθεί η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Βλαχερνών, η οποία φυλάσσεται εκεί και θα παραμείνει στο διηνεκές.

ΑΝΑΛΟΓΙΟ! Το ραδιόφωνο της συντροφιάς μας! Συνδεθείτε!


   Συνδεθείτε με το ΑΝΑΛΟΓΙΟ, το 24ωρο ραδιόφωνο της συντροφιάς μας. Ακουγόμαστε παντού, κάθε λεπτό, νύχτα και ημέρα. Ακολουθούν 5 ολόκληρες ώρες με ξεκούραστη μουσική. Στις 21:00 ακούμε τον Παρακλητικό κανόνα προς τιμήν της Κυρίας Θεοτόκου της Πορταϊτίσσης (ψάλλουν οι Μοναχοί της Μ. Ιβήρων του Αγίου Όρους) και, λίγο αργότερα, στις 21:40, γυναικείος μοναχικός χορός ψάλλει κατανυκτικότατα τον Ικετήριο κανόνα προς τον Κύριο Ιησού Χριστό.

Νέα φιλανθρωπική δραστηριότητα του Συλλόγου μας

"Τα Όνειρα" - Νεανικές Αναζητήσεις (58)


   Στα "Όνειρα" είναι αφιερωμένη η υπ᾿αριθμόν 58 τηλεοπτική εκπομπή του Δημητρίου Π. Λυκούδη, υπό τον τίτλο ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Τρίτη 20:00 - 21:00 και κάθε Τετάρτη σε επανάληψη 18:00 - 19:00.