ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημητρίου Π. Λυκούδη, με τίτλο "Λειτουργικά Ζητήματα", στον Πολιτιστικό Χώρο του Δημαρχείου του δήμου Περιστερίου

    Πρώτα ο Θεός, με περισσή επιμέλεια και φροντίδα, οι Εκδόσεις ΕΠΙΡΡΩΣΗ σας προσκαλούν την 28η Ιανουαρίου 2018, ημέρα Κυριακή, στις 18:00 μ.μ., στον Πολιτιστικό Χώρο του Δημαρχείου του δήμου Περιστερίου (είσοδος από τις οδούς Καραθεοδωρή και Εθνικής Αντιστάσεως), δίπλα στο σταθμό του Μετρό, για να παρακολουθήσετε την Παρουσίαση του νέου πονήματος του Δημητρίου Π. Λυκούδη, υπό τον τίτλο "Λειτουργικά Ζητήματα", τόμος Α'.
   Για το βιβλίο θα ομιλήσει ο καλός φίλος και Ιερατικός Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Ζωής Περιστερίου, π. Θεόδωρος Σχοινάς. Την Εκδήλωση συντονίζει ο Εκδότης και Συγγραφέας κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος.
Εύχεσθε! Με το καλό!

Μη χάσετε απόψε, στις 20:00, από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, την εκπομπή μας ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (56) αφιερωμένη στην περίοδο προ των Χριστουγέννων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΑΡΡΙ
   Μη χάσετε απόψε στις 20:00, από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, την εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ (56), αφιερωμένη στην περίοδο προ των Χριστουγέννων. Δωδεκάνησα, Χίος, Σάμος! Στις 20:00 συντονιστείτε με την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ!

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Παλαιάς Κοκκινιάς Πειραιώς

Σχετική εικόνα


Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017, στις 17:00, θα υποδεχθεί ο Ιερός Ναός Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Παλαιάς Κοκκινιάς, αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Γοργοϋπηκόου από την Ιερά Μονή Δοχειαρίου Αγίου Όρους. Στη συνέχεια, θα ψαλλεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ᾿ Αρτοκλασίας. Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει στο διηνεκές στον Ιερό Ναό.

Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Βύρωνος

Σχετική εικόνα


Από την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, εορτάζει την μνήμη του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Βύρωνος. Κατά τη διάρκεια του εορτασμού, θα τίθεται σε προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου, το οποίο φυλάσσεται στον Ιερό Ναό. Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017
17:30 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ᾿ Αρτοκλασίας

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017
06:45 Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία
17:30 Εσπερινός

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017
07:00 Όρθρος και Θεία Λειτουργία
18:00 Εσπερινή Θεία Λειτουργία

Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός από τις 07:00 έως τις 14:00 και 16:00 έως τις 20:00.

Πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νικαίας

Σχετική εικόνα
Πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας, του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νικαίας, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Πανηγύρεως, θα τεθεί σε προσκύνηση η αριστερά Τιμία Χείρα της Αγίας Αναστασίας, η οποία φυλάσσεται στον Ιερό Ναό, και προέρχεται από την Μαγνησία της Μικράς Ασίας, όπου υπήρχε ο Ναός της Αγίας. Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017
18:00 Πανηγυρικός Εσπερινός μετ᾿ Αρτοκλασίας - Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και της Τιμίας Χείρας της Αγίας

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 
07:00 Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ᾿ Αρτοκλασίας
17:00 Μεθεόρτιος Εσπερινός - Ιερά Παράκληση της Αγίας Αναστασίας