ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Τεμάχιο Ιερού Λειψάνου των Αγίων Ευστρατίου και Αυξεντίου στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιοι αυξεντιος και ευστρατιος

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, στις 07:00, θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης επί τη εορτή των Αγίων Ευστρατίου, Αυξεντίου, Ευγενίου, Μαρδαρίου και Ορέστου και της Αγίας Παρθενομάρτυρος Λουκίας. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου των Αγίων Ευστρατίου και Αυξεντίου.

Τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Δάφνης

Σχετική εικόνα


Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, στις 18:00, θα υποδεχθεί πανηγυρικά ο Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Δάφνης τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων από την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, και στις 20:30 θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία. Μετά το πέρας της Ιεράς Αγρυπνίας θα αναχωρήσει το Ιερό Λείψανο.

Εορταστικό γεύμα από τον Σύλλογο "Ο ΟΣΙΟΣ ΔΑΒΙΔ Ο ΕΝ ΕΥΒΟΙΑ"

Τρόμος στο Στρασβούργο. Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης.

Αποτέλεσμα εικόνας για επιθεση στρασβουργο
   Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018. Η ώρα είναι 19:50 και σε τρία σημεία στο Στρασβούργο ηχούν οι συναγερμοί. Ένα άνδρας, γνωστός στις υπηρεσίες ασφαλείας, καθώς στο παρελθόν έχει καταδικαστεί στη Γαλλία και στη Γερμανία και έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης, πυροβολεί και σπέρνει τον τρόμο στους ανυποψίαστους περαστικούς. Τραγικός απολογισμός: τρεις άνθρωποι νεκροί και 12 τραυματίες!
   Ο 29χρονος γαλλομαροκινός διαφεύγει της σύλληψης, ενώ οι γαλλικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον συλλάβουν. Η Κυβέρνηση της χώρας έθεσε όλη τη Γαλλία σε κατάσταση συναγερμού για "τρομοκρατική επίθεση".

"Ο Γεροντισμός" - Νεανικές Αναζητήσεις 76.

Στο ζήτημα του "Γεροντισμού" είναι αφιερωμένη η 76η τηλεοπτική εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Μεταδίδεται κάθε Τρίτη 20:00 - 21:00 σε όλα τα Δωδεκάνησα και κάθε Τετάρτη σε Επανάληψη 18:00 - 19:00. Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο κ. Δημήτριος Λυκούδης