ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Ιερά Μονή Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδος, Πατριαρχείου Ιεροσολύμων (φωτογραφικό οδοιπορικό)

Αποτέλεσμα εικόνας για ιερα μονη αγιων δωδεκα αποστολων τιβεριαδος



   Αν επισκεφθείς, σύντομα ή στο μέλλον, τα Ιερά Προσκύνηματα στα Ιεροσόλυμα, μη λησμονήσεις: Ιερά Μονή Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδος. Η Παράδοση μάς διασώζει ότι η Ιερά Μονή κτίστηκε από την Αγία Ελένη, στα 326 μ.Χ. Καταστράφηκε πολλές φορές και ανακαινίσθηκε, τελευταία φορά ανακαίνισης, στα 1978, από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
   Σήμερα, στην εν λόγω Ιερά Μονή εγκαταβιώνει και ηγουμενεύει ένας φιλάρετος και αξιόλογος Αρχιμανδρίτης του Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων, ο π. Σωφρόνιος, ο οποίος έχει καταφέρει, ένεκα της επιστημοσύνης και φιλεργίας του, ν'ανακαινίσει την Ιερά Μονή και να δώσει περισσή αξιολογική αναφορά στο Ιερό Μοναστικό αυτό Καθίδρυμα.
   Άοκνος, ακαταπόνητος, ο π. Σωφρόνιος απαντά σε όλους τους προσκυνητές και ανοίγει την Ιερά Μονή σε όλους. Μη λησμονήσεις στην επόμενη επίσκεψή σου στα Άγια Χώματα του Ισραήλ! Ιερά Μονή Αγίων Αποστόλων Τιβεριάδος!
 

Οι Αναγνώστες μας τώρα!

Προβολές σελίδων ανά χώρα

Γράφημα με τις πιο δημοφιλείς χώρες μεταξύ των αναγνωστών του ιστολογίου
ΚαταχώρισηΠροβολές σελίδας
Ελλάδα
93
Ηνωμένο Βασίλειο
27
Γερμανία
8
Ηνωμένες Πολιτείες
4
Κύπρος
3
Ελβετία
1
Γεωργία
1
Ισραήλ
1

Ιερά Πανήγυρις επί τη εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Ιωακείμ του Παπουλάκη του εξ Ιθάκης στον Ι.Ν. Προφήτου Ηλιού Καστέλλας Πειραιώς

Αποτέλεσμα εικόνας για Όσιος Ιωακείμ ο εξ Ιθάκης

Πανηγυρικά θα τιμηθεί η εορτή της ανακομιδής των Iερών Λειψάνων του Οσίου Ιωακείμ του Παπουλάκη του εξ Ιθάκης, στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Καστέλλας Πειραιώς. Την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, στις 18:00, θα ψαλεί Πανηγυρικός Εσπερινός και την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, στις 07:00, θα τελεσθεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στον Ιερό Ναό φυλάσσεται τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Οσίου Ιωακείμ εξ Ιθάκης, το οποίο τίθεται σε προσκύνηση.