ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

"Ελπίδα και Πίστη" - Ηχογραφημένη Ομιλία του Δημητρίου Π. Λυκούδη στον Π.Χ.Ο.Ο.Ι. την Κυριακή 21/01/2018


   Ο Δημήτριος Π. Λυκούδης, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, προσκεκλημένος του Πανελληνίου Χριστιανικού Ομίλου Ορθοδόξου Ιεραποστολής (Τρυγόνος 3, Κυψέλη), ομίλησε πνευματικά και ανέπτυξε το θέμα: «Ελπίδα και Πίστη».

Αυτή την Τρίτη, 13/02, στις 20:00, μη χάσετε την τηλεοπτική εκπομπή ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ στο ΘΑΡΡΙ, αφιερωμένη στο Καρναβάλι!

Αποτέλεσμα εικόνας για θαρρι
   Αυτή την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018, στις 20:00, μη χάσετε την τηλεοπτική εκπομπή μας ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, αφιερωμένη στο Καρναβάλι. Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη και κάθε Τετάρτη 18:00 - 19:00. Δωδεκάνησα, Χίος, Σάμος και Ικαρία συνδέονται με τους τηλεοπτικούς δέκτες τους στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, κάθε Τρίτη  20:00 - 21:00.

"Χαρά Θεού - Οικουμενικό Πατριαρχείο" (ΕΡΤ - βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για οικουμενικο πατριαρχειο
   Δείτε την εκπομπή "Χαρά Θεού" στο Οικουμενικό μας Πατριαρχείο.

Milliyet: «Οι Έλληνες δοκιμάζουν την υπομονή μας»

Αποτέλεσμα εικόνας για οικοπεδο α3 αοζ κυπρου

Αυξάνουν την ένταση οι Τούρκοι στην Ανατολική Μεσόγειο, με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο και στο οικόπεδο 3 της ΑΟΖ. Τούρκοι αξιωματούχοι και ανώτατοι στρατιωτικοί δείχνουν ενοχλημένοι από τη συνεργασία Ελλάδας και Κύπρου, αλλά και άλλων ευρωπαϊκών χωρών (Γαλλίας, Ιταλίας) και ευθέως απειλούν τους ελληνοκυπρίους, τονίζοντας, ταυτόχρονα, την υπεροχή και ισχύ του συνόλου του τουρκικού στόλου.

Την Τρίτη 13/02, στις 22:00, ο Δ. Λυκούδης στο ΑΝΑΛΟΓΙΟ ζωντανά, παρουσιάζει την οσιακή μορφή του μακαριστού π. Σάββα Αχιλλέως. Συνδεθείτε!

Σχετική εικόνα
   Αυτή την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, στις 22:00, ο Δημήτριος Λυκούδης ζωντανά στο ΑΝΑΛΟΓΙΟ, αναφέρεται στην οσιακή μορφή του μακαριστού γέροντα π. Σάββα Αχιλλέως. Η ζωή, το έργο και ο αγώνας του οσιακού πατρός. Την Τρίτη, στις 22:00μ.μ. Συνδεθείτε!