ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Αθώωση Περικλή και Ηριάννας.

Αποτέλεσμα εικόνας για αθωοι περικλης και ηριαννα

Αθωωτική ήταν η ετυμηγορία και μάλιστα, ομόφωνη, του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για του δύο κατηγορουμένους, Περικλή και Ηριάννα, για την πιθανή συμμετοχή τους στην οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς (ΣΠΦ). Οι δύο νέοι κρατούνταν στις Φυλακές περισσότερο από ένα χρόνο. Στα άκουσμα της αθωωτικής ετυμηγορίας του Εφετείου, συγγενείς, φίλοι και υποστηρικτές των δύο νέων ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς.

Διαβάστε ακόμη:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Αιματηρή επίθεση στο Μέριλαντ των ΗΠΑ

Αιματηρή επίθεση σε γραφεία εφημερίδας στο Μέριλαντ
   Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 28 Ιουνίου 2018, στο Μέριλαντ των ΗΠΑ. Άγνωστος άνδρας εισέβαλε στα γραφεία της εφημερίδας Capital Gazzete και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. 4 νεκροί και πολλοί τραυματίες είναι ο απολογισμός της παρανοϊκής του δράσης. Ο άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Σήμερα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για πανελλαδικες εξετασεις

  Σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Οι εκτυπωμένες καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα σχολεία της Χώρας θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά αποτελέσματα των Εξετάσεων και όχι ονοματεπώνυμο. 
   Όλοι οι υποψήφιοι μπορούν έως τη Δευτέρα 16/07 να υποβάλουν τα Μηχανογραφικά τους Δελτία, αφού πρώτα απευθυνθούν στο Λύκειό τους για να παραλάβουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας - password.