ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Νεανικές Αναζητήσεις [17] - Τηλεοπτική εκπομπή με τον Δημήτριο Π. Λυκούδη με θέμα: " Μετάνοια και Εξομολόγηση".

Ο Όσιος Ευδόκιμος ο Βατοπεδινός (05 Οκτωβρίου)

"Διάλογος με τους νέους [58]"

Ακούμε "Αναλόγιο", το ραδιόφωνο της συντροφιάς μας!


Ακούμε "Αναλόγιο", το ραδιόφωνο της συντροφιάς μας. Ένα νέο εγχείρημα, μία όμορφη νεανική προσπάθεια επί 24ώρου διαδικτυακά, με ποικίλη πνευματική θεματολογία ομιλιών και κυρίως, πολλές ώρες ξεκούραστης μουσικής, χωρίς διακοπές και διαφημίσεις!

Ακούστε και συνδεθείτε εδώ:

Δραστηριότητα Συλλόγου "Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία"


Συνεχίζεται η φιλανθρωπική δραστηριότητα του Συλλόγου μας τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ενημερωθήκαμε δια ζώσης από την αγαπητική δραστηριότητα του παραρτήματος του Συλλόγου μας σε Αιτωλικό και Μεσολόγγι, σε μιά προσπάθεια να αγκαλιάσουμε τον άνθρωπο δίπλα μας. Αυτή την εβδομάδα επίσης, θα παραδώσουμε στον Πανελλήνιο Όμιλο Ορθοδόξου Ιεραποστολής όσα θυμιάματα και φιάλες οίνου συγκεντρώθησαν για τις λατρευτικές ανάγκες των αδελφών μας στην Αφρική. Συνεχίζουμε την προσπάθεια καθημερινά. Άμεσα, στην επερχόμενη εβδομάδα, πρώτα ο Θεός, θα ενημερώσουμε για την επίσκεψη μελών του Συλλόγου μας σε ορφανοτροφεία και λοιπά ιδρύματα των Αθηνών.
Μάθετε για τον Σύλλογό μας εδώ:
http://dimitrislikoudis.blogspot.gr/search/label/%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3%20%CE%A3%CE%A5%CE%9B%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%9F%CE%A5