ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Συγγνώμη από τη Μέι για την τραγωδία στο Grenfell Tower

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΜΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ
   Συγγνώμη ζήτησε η Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας για την ανεπαρκή αντίδραση της πολιτείας  και την ελλιπή στήριξη στους πληγέντες από την πυρκαγιά στο Grenfell Tower. «Η αντίδραση ήταν μια αποτυχία του κράτους σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο» δήλωσε και συμπλήρωσε:  «Ως Πρωθυπουργός απολογούμαι».

ΗΠΑ: Μαχαίρωσαν αστυνομικό σε αεροδρόμιο του Μίσιγκαν

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΙΣΙΓΚΑΝ
   Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο του Μπίσοπ στο Μίσιγκαν όταν ένας αστυνομικός μαχαιρώθηκε. ΄Το αεροδρόμιο εκκενώθηκε και ο δράστης συνελήφθη. Δεν τραυματίστηκε άλλος άνθρωπος.

Κατέρρευσε ο φύλακάς και αντί να αποδράσουν, τον έσωσαν

Αποτέλεσμα εικόνας για 6 ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥς
   Αληθινό περιστατικό ή παρεμφερές αφήγημα ως αυτό στους Αθλίους του Β. Ουγκό, που ο Επίσκοπος Μυριήλ έσωσε τη ζωή του κλέφτη του;
   Έξι κρατούμενοι στο Polk County της Φλόριντα έκαναν μια ανείπωτη σε μεγαλείο κίνηση και πράξη. Οι έξι άνδρες έκαναν κοινωφελείς εργασίες σε νεκροταφείο, όταν ο φύλακας που τους επέβλεπε κατέρρευσε, εξ αιτίας του ακραίου καύσωνα που πλήττει την περιοχή. Και οι έξι, οι οποίοι κατηγορούνται για μικροκλοπές, αντί να φύγουν και να το σκάσουν, έκαναν μαλάξεις στον αναίσθητο φύλακα και κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες. ο φύλακας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά η είδηση, αυτή η είδηση...!
   ΥΓ.ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ: Ποια είναι η είδηση;
Αυτοί οι έξι είναι εντός των φυλακών; Μα, αυτοί διδάσκουν ανθρωπιά και αξιοπρέπεια σε όλους μας. Απέδειξαν πως αυτοί οι έξι, με αυτή την πράξη τους, είναι πραγματικά ελεύθεροι...!

ΗΠΑ και Γερμανία αναζητούν αεροπορικές βάσεις στην Ελλάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για ηπα και γερμανια αναζητουν ελληνικεσ βασεισ
   Αεροπορικές βάσεις στην Ελλάδα αναζητούν ΗΠΑ και Γερμανία. Αμερικανοί αξιωματούχοι, συνοδευόμενοι από τον Αμερικανό Πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, επισκέφθηκαν το Πεντάγωνο και ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες μετεγκατάστασης των αμερικανικών μαχητικών από τη βάση του Ιντσιρλίκ της Τουρκίας, στη Λάρισα. Και η Γερμανία, όμως, συζητάει το ίδιο θέμα, τη μετεγκατάσταση των δικών της μαχητικών στη Λάρισα.

Σύλληψη Ελλήνων με τεράστια ποσότητα κοκαΐνης στη Γαλλία

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΙΜΙΖΑΝ ΓΑΛΛΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ
   Περισσότερο από 1,5 τόνους κοκαΐνης βρέθηκε σε παραλία της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Συνελήφθησαν δέκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων επτά Έλληνες.  Η υπόθεση ξεκίνησε από εχθές Τρίτη, όταν οι αρχές της Γαλλίας κλήθηκαν να διασώσουν φουσκωτά που κινδύνευαν στη θάλασσα ανοιχτά της πόλης Μιμιζάν. Οι διασωθέντες, είχαν προλάβει και έριξαν τα δέματα με την κοκαΐνη στη θάλασσα, τα οποία βέβαια, εντόπισαν οι αρχές.

Λονδίνο: Άνδρας επιτέθηκε σε πιστούς σε τζαμί στο Regent᾿s Park

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΕ ΤΖΑΜΙ
   Νέο περιστατικό βίαιης και ρατσιστικής  συμπεριφοράς στο Λονδίνο, όχι όμως, τρομοκρατικό επεισόδιο, ως δηλώνουν οι βρετανικές αρχές. άνδρας επιτέθηκε σε πιστούς έξω από το τζαμί στο Regent᾿s Park. Η αστυνομία τον ακινητοποίησε χρησιμοποιώντας όπλο ηλεκτρικής εκτόνωσης και τον συνέλαβε. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.