ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Περίπατος στην παλιά Αθήνα (βίντεο)

Η Ρωσία επιθυμεί να κάνει τον διαμεσολαβητή στη Βενεζουέλα

Αποτέλεσμα εικόνας για ρωσια σε ρολο διαμεσολαβητη στη Βενεζουελα
  Η Ρωσία προσφέρθηκε να κάνει τον διαμεσολαβητή στη Βενεζουέλα προκειμένου να αποφευχθούν οι περαιτέρω συγκρούσεις και να σταματήσει να αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών και τραυματιών στη χώρα.
  Αν και η Ρωσία πήρε το μέρος του Νικολά Μαδούρο, ως νομίμου Προέδρου της Βενεζουέλας, παρά ταύτα, είναι έτοιμη να κάνει τον διαμεσολαβητή στον Χουάν Γκουαϊδό, ο οποίος ως ηγέτης της αντιπολίτευσης αυτοανακηρύχθηκε την Τετάρτη 23/01/2019, Πρόεδρος της χώρας και φέρει την υποστήριξη και αναγνώριση της Ουάσινγκτον και χωρών της Λατινικής Αμερικής

Υπερψηφίστηκε με 153 «ναι» η συμφωνία των Πρεσπών

Αποτέλεσμα εικόνας για υπερψηφίστηκε με 153 «ναι» η συμφωνία των Πρεσπών
  38,5 ώρες κράτησε η συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων, για την επικείμενη ή μη ψήφιση της Συμφωνία των Πρεσπών. 200 βουλευτές αγόρευσαν, πολιτικοί αρχηγοί, ειδικοί αγορητές και εισηγητές. Τελικώς, σήμερα το μεσημέρι, Παρασκευή 25/01/2019, υπερψηφίστηκε η Συμφωνία των Πρεσπών με 153 «ναι», ενώ 146 ψήφισαν «όχι» και ένας παρών!
  Όσοι δε, από εμάς αγαπάμε την Πατρίδα, διότι δεν είμαι βέβαιος ότι αυτό θεωρείται αυτονόητο και δεδομένο για όλους, και διαβάζουμε νεότερη, τουλάχιστον, ελληνική πολιτική και στρατιωτική Ιστορία, πονάμε, απορούμε, θυμώνουμε και απογοητευόμαστε για όλους όσους εκείνους χειρίζονται και διαπραγματεύονται το μέλλον της γλυκύτατης Ελλάς, το μέλλον των παιδιών μας!
  Πλην, όμως, παρά το ατελέσφορον της παρούσας Συμφωνίας, δεν απελπιζόμαστε. Συνεχίζουμε τον αγώνα, έστω εμμέσως, αλλά αποφασιστικώς, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος!