ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Οι βρετανικές αρχές "θωρακίζουν" τα σύνορά τους!


   
Χρηματοδοτούν με 2,7 εκατ. ευρώ την κατασκευή τοίχους οι βρετανοί στο Καλέ. Το τείχος θα έχει μήκος 1 χιλιόμετρο και ύψος τέσσερα μέτρα και έχει απώτερο στόχο να ανακόψει το κύμα των προσφύγων και μεταναστών να περάσει στην Αγγλία!

Συμπληρώσαμε είκοσι (20) μονόωρες τηλεοπτικές εκπομπές στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου!

   
    Ξεκινήσαμε αρχές Μαΐου και συνεχίζουμε με περισότερη θέρμη και αγαπητική ιεραποστολική διακονία την εκπομπή μας ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ, της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Επιθυμώ να εκφράσω οφειλετικώς τις θερμές μου ευχαριστίες στον Παν/το Αρχιμ. π. Νεκτάριο Πόκκια, διευθυντή του Σταθμού, για την αμέριστη και ανεπιτήδευτη εμπιστοσύνη και αγάπη προς το πρόσωπό μου. Συνεχίζουμε δι΄ ευχών και προσευχών  σας και προς δόξαν του Παναγίου Τριαδικού Θεού!
Η εκπομπή μεταδίδεται από την τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ (άμεσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες σε Δωδεκάνησα, Χίο, Σάμο και Ικαρία) κάθε Τρίτη 20:00 - 21:00 και αναμεταδίδεται κάθε Τετάρτη 18:00 - 19:00.

Δείτε εδώ την πρώτη εκπομπή στην τηλεόραση του ΘΑΡΡΙ (στην εκπομπή του π. Νεκταρίου "Πρόσωπο προς Πρόσωπο"):

Δείτε εδώ το αρχείο των τηλεοπτικών εκπομπών μας ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ στο ΘΑΡΡΙ:

Διάβημα της Αθήνας στις ΗΠΑ για τη συνθήκη της Λωζάννης


    Το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, διά του έλληνος πρέσβη στην Ουάσιγκτον κ. Θ. Λαλάκου, προέβει σε διάβημα διαμαρτυρίας προς την Βικτόρια Νούλαντ, βοηθό Υπουργό Εξωτερικών των Ηπα και υπεύθυνη για θέματα της Ευρώπης, διότι, προσφάτως, ο αμερικανός ΥΠΕΞ πήρε αποστάσεις από την ανάγκη τήρησης του σεβασμού των διεθμών συνθηκών, μία εκ των οποίων έιναι και η συνθήκη της Λωζάννης, σε σχετικό ερώτημα που του ετέθει από δημοσιογράφο. Η απάντηση ήταν άμεση από το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο απέδωσε το ζήτημα σε μη κατανόηση της δημοσιογραφικής ερώτησης και δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα αποκαταστήσει δημόσια το ζήτημα. Ας αναμένουμε λοιπόν μία ξεκάθαρη απάντηση-τοποθέτηση!