ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Έστω και ένας Κύριε...και απόψε...!


Και όμως! Και απόψε Κύριε! Και απόψε λέγω, ένας, ένας λέγω αδελφός μου αν ξενυχτά σε κάποιο έρημο κρεβάτι του πόνου, σε μιά άνεργη και απόμερη θέση, ένας Κύριε, ένας αν κάμνει και απόψε κτήμα του την απελπισία και την απομόνωση, έστω και ένας Κύριε, ένας, αν μόνος και παντέρημος στέκει και αναμένει σε ένα υγρό φυλακισμένο κελί...! Και όμως! Και απόψε Κύριε! Έστω και ένα Κύριε, έστω και ένα παιδί αν κοιμάται ορφανό ή έρημο απο γονείς ή μόνο μέσα στη δίνη του πολέμου...! Έστω και ένας Κύριε και απόψε, ένας λέγω αν σύρεται δέσμιος των ναρκωτικών ουσιών ή του αλκοολισμού...! Έστω και ένας Κύριε, ένας λέγω αν βρει, αν έχει απόψε χώρο για να κοιμηθεί, έστω και ένας Κύριε εάν περάσει άλλο ένα βράδυ έρημος και πεινασμένος από αγάπη γύρω του, έστω και ένας Κύριε, ναι, Συ οίδας Κύριε και Θεέ μου, τότε δεν μου πρέπει ευτυχία...!
Και όμως! Και απόψε Κύριε! Δεν μου πρέπει ευτυχία ανάμεσα σε τόσο ανθρώπινο πόνο γύρω μου...!

"Analogio.gr" Ο διαδικτυακός 24ωρος ραδιοφωνικός μας σταθμός!


Ακούμε "Analogio.gr" http://analogio.webnode.com/  τον 24ωρο διαδικτυακό ραδιοφωνικό μας σταθμό. Κάθε εβδομάδα με νέα τραγούδια και ξεκούραστες μελωδίες! Ακουλουθούν 5 ώρες απαλής μουσικής έως περίπου τις 22:00, οπότε και θα συνδεθούμε με το νυχτερινό πρόγραμμα του φιλικού μας σταθμού "Άγια Μετέωρα". Συντονιστείτε!

Εξωκκλήσι στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ποιός να μιλήσει σε αυτόν τον πατέρα! Σε μία συγκινητική πρωτοβουλία προχώρησε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η δικαστική υπόθεση του οποίου, για την πιθανή δολοφονία ή αυτοκτονία του, εξελίσσεται αυτές τις ημέρες στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων. Ο πατέρας Γιακουμάκης ανέλαβε την πρωτοβουλία ανέγερσης μιας μικρής εκκλησίας στο Σελλί Ρεθύμνου. Εκεί, σε ένα εξωκκλήσι, όλη η οικογένεια αναζητά παρηγοριά, παραμυθία στον πόνο και στο άλγος της ψυχής τους! Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του Βαγγέλη και να προσδώσει παρηγοριά στους δικούς του ανθρώπους!

Νέα φιλανθρωπική δραστηριότητα του Συλλόγου "Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία"


Σήμερα το πρωί, Πέμπτη 03 Νοεμβρίου 2016, δι΄ ευχών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ.κ. Συμεών, παρεδόθησαν στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης 50 πακέτα φαρμακευτικών παρασκευασμάτων με βοηθητικό υλικό για ηλικιωμένους αδελφούς και γέροντες. Συνεχίζουμε άοκνα με μοναδικό απώτερο στόχο την άμεση και ουσιαστική διακονία κάθε αδελφού γύρω μας. Η παρούσα ανάρτηση έχει σκοπό να πληροφορήσει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου  για μία από τις πτυχές του φιλανθρωπικού έργου του Συλλόγου μας. Επίκειται η προσκυνηματική εκδρομή μας μεθαύριο, το Σάββατο 05 Νοεμβρίου. Με το καλό! Εύχεσθε!