ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

ΠΥΛΩΡΟΣ: Τι δουλειά έχουν Αρχιερείς στα μπλόκα των αγροτών

 


Αποτελεί, παρά τις αγαθές, έχω την αίσθηση, προθέσεις των μητροπολιτών, δεν αμφιβάλλω γι᾿ αυτό, αποτελεί, επαναλαμβάνω, τουλάχιστον φτωχό λαϊκισμό να βλέπεις αρχιερείς ανάμεσα στα τρακτέρ και μάλιστα να κάνουν δηλώσεις υπέρ των ανθρώπων αυτών που, αντικειμενικά, αντιμετωπίζουν τόσα προβλήματα!

Αλήθεια, σε τι διαφέρουν αυτές οι δημόσιες εμφανίσεις  -πάντα εννοείται με κάμερες!!- από αντίστοιχες πολιτικών προσώπων, που φθάνουν στο σημείο να ανέβουν και επί των γεωργικών μηχανημάτων; Μην μας εκπλήξει η εικόνα, θα το δούμε σύντομα και αυτό! Τα σιδερωμένα ράσα μετ᾿ εγκολπίων και πατερίτσας εναγκαλισμένης, επί των τρακτέρ!

Τα σπίτια των αγροτών τα επισκεφθήκαμε; Τα παιδιά τους; Τις ανάγκες τους, αλήθεια, τις αγγίξαμε; Αν ναι, που το τονίζω, δεν αμφιβάλλω, τότε προς τι οι "θεατρινίστικες" παρουσίες ανάμεσα στα μπλόκα των αναγκεμένων ανθρώπων;

Και κάτι ακόμη: το πρωί ή εχθές, να ανεβάζεις φωτογραφίες με Υπουργούς και πολιτικούς και το μεσημέρι να υπερασπίζεσαι τους αγρότες στους δρόμους, ε πάει πολύ. Από την άλλη, δεν με πολύ εκπλήσσει. Ανοίγει το Τριώδιο! Καιρός ευπρόσδεκτος προς ετοιμασία όλων...αμαρτωλών και καρναβαλιστών!

Με εκτίμηση,

Ο ΠΥΛΩΡΟΣ

Πηγή: Δόγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: