ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Απόψε, ζωντανά, στις 21:00, συνδεόμαστε με το διαδικτυακό ραδιόφωνο ΑΝΑΛΟΓΙΟ για να ακούσουμε τις εκπομπές ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Σχετική εικόνα
   Απόψε ζωντανά, σε λίγα λεπτά, στις 21:00, συνδεόμαστε με τον 24ωρο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό της συντροφιάς μας ΑΝΑΛΟΓΙΟ http://analogio.webnode.com/ για να ακούσουμε ζωντανά την εκπομπή ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (17). Σε αυτήν συζητούμε τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας και παρουσιάζουμε ανακοινώσεις και δραστηριότητες του φιλανθρωπικού  Συλλόγου μας http://syllogososiosdavid.blogspot.gr/
Επίσης, στη συνέχεια, περίπου 21:30, συνεχίζουμε και πάλι ζωντανά, με την εκπομπή ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ (7), μια εκπομπή κατά των αιρέσεων και δη, αυτή την περίοδο, κατά των Χιλιαστών. Συντονιστείτε!

Ιερά Πανήγυρις στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ν.Φιλαδέλφειας τη Σύναξη της Ιεράς Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Βουρλιώτισσας

Σχετική εικόνα
Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδέλφειας τη Σύναξη της Ιεράς Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Βουρλιώτισσας. Η Ιερά Εικόνα φυλάσσεται στον Ιερό Ναό και αποτελεί μοναδικό πνευματικό κειμήλιο.  Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:
Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 21:00 Ιερά Αγρυπνία
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 19:00 Μέγας Πανηγυρικός  Πολυαρχιερατικός Εσπερινός μετ' Αρτοκλασίας
Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 07:00 Πανηγυρικός Όρθρος και Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο, στη συνέχεια λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος. Στις 18:30 θα τελεσθεί Μεθεόρτιος Εσπερινός και Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Ομιλία (οπτικοακουστικό υλικό) του Δημητρίου Π. Λυκούδη στην Κατασκήνωση της Αγίας Ταβιθά, στην Αράχωβα, με θέμα "Οι Έμφυλες Ταυτότητες" (02/09/2017)

Φωτογραφία του χρήστη Θεολογικό Αναλόγιο.
   Ακούστε την ομιλία του Δημητρίου Π. Λυκούδη, στην Κατασκήνωση της Αγίας Ταβιθά, στην Αράχωβα Βοιωτίας, με θέμα "Οι Έμφυλες Ταυτότητες" (02/09/2017). Ακολουθεί συζήτηση.