ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

"Η Αγία Μακρίνα" (19 Ιουλίου) - Πύργοι Ακαθαίρετοι [20].


Τηλεοπτική εκπομπή, του Δημητρίου Π. Λυκούδη, στην τηλεόραση του ΛΥΧΝΟΥ, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, η οποία μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 19:00. Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στην "Αγία Μακρίνα".

 δείτε εδώ

Πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Μαρκέλλας του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κηφισιάς

Αποτέλεσμα εικόνας για αγια μαρκελλα

Το Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Μαρκέλλας του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κηφισιάς, σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:30 θα ψαλεί Εσπερινός και το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής Αιγαλέου

Αποτέλεσμα εικόνας για αγια μαρια μαγδαληνη

Το Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Αιγάλεω, σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00 θα ψαλεί Εσπερινός και το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. 

Με το πρώτο φως της ημέρας στην Κω



   Δυο νεκροί και περίπου 30 τραυματίες από τον σεισμό, ξημερώματα Παρασκευής 21 Ιουλίου 2017, (πάτησε εδώ http://dimitrislikoudis.blogspot.gr/2017/07/blog-post_79.html) μεταξύ Ρόδου και Κω. Η επόμενη ημέρα βρίσκει το νησί αναστατωμένο (ήταν ιδιαίτερα αισθητός και μεγάλης έντασης ο σεισμός). Το λιμάνι, στην ουσία κόπηκε στα δυο και τα οχηματαγωγά/επιβατικά πλοία, μέσω των λιμένων, κυρίως της Καλύμνου, αποβιβἀζουν εκεί τον κόσμο, και από εκεί, οι περισσότεροι, με άλλα πλοιάρια, φθάνουν στην Κω.
Δείτε εδώ φώτο από εχθές το βράδυ:

Ισχυρός σεισμός στη Ρόδο

Αποτέλεσμα εικόνας για σεισμός στη ροδο
   Ξημερώματα Παρασκευής, 01:31, σημειώθηκε ισχυρός σεισμός στη Ρόδο (κύριος) εντάσεως 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Λίγο αργότερα, στις 01:38, σημειώθηκε και δεύτερος μετασεισμός, πάλι ισχυρός, εντάσεως 5,1 Ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλα τα Δωδεκάνησα.