ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Τουρίστες έξω από την Ακρόπολη, λόγω στάσης εργασίας των αρχαιοφυλάκων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ακροπολη
   Πέμπτη 06 Ιουλίου 2017! Οι αρχαιοφύλακες στην Ακρόπολη κάμνουν τρίωρη στάση εργασίας και κλείνουν την είσοδο προς την Ακρόπολη. Η στάση εργασίας ήταν μεταξύ 08:00 - 11:00 π.μ. και αφορούσε όλα τα μουσεία και όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής. Όμως, ερωτώ, κύριοι:  την Ακρόπολη; Διεκδικήστε με κάθε άλλο έννομο μέσο και τρόπο, με οιονδήποτε άλλο τρόπο τα δικαιώματά σας. Αντιλαμβάνομαι! Δεν κάμνετε στάσεις εργασίας για αποταμίευση. Αντιλαμβάνομαι απολύτως! Μα, τα μουσεία; Την Ακρόπολη; Και δεν αναφέρομαι για τον αντίκτυπο στους τουρίστες και στους ξένους μιας τέτοιας ενέργειας, τουλάχιστον όχι πρωταρχικά. Αναφέρομαι στον εύλογο συμβολισμό των μνημείων. Την Ακρόπολη;

Διαδικτυακό ραδιόφωνο "Αναλόγιο"

   Χαλαρωτική και όμορφη μουσική έως τις 21:00. Στις 21:00 ακούμε τον Παρακλητικό Κανόνα προς την Κυρία Θεοτόκο την Πορταΐτισσα, όπου ψάλλουν Αγιορείτες Πατέρες της Ιεράς Μονής των Ιβήρων. Στις 21:50 συνδεόμαστε να ακούσουμε τον Ικετήριο Κανόνα προς τον Κύριο Ιησού Χριστό με γυναικείες αγγελικές φωνές Μοναζουσών. Τέλος, στις 22:30, αναμεταδίδουμε το βραδινό πρόγραμμα από τον ραδιοφωνικό σταθμό "Άγια Μετέωρα".
Συνδεθείτε εδώ: http://analogio.webnode.com/

Ταξίδι στο Λονδίνο (βίντεο)

Σχετική εικόνα
Δείτε εδώ το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=m4Oi1sczzTI

Πεδίο μάχης το Αμβούργο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΒΟΥΡΓΟ
   100.000 αναμένονται να είναι οι διαδηλωτές που θα διαμαρτυρηθούν, κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει (17 τραυματίες, εκ των οποίων 15 αστυνομικοί), στο Αμβούργο, στο περιθώριο της Συνόδου των G20. Το Αμβούργο θυμίζει στρατικοποιημένη πόλη, μια και οι μάχες σώμα με σώμα είναι ορατές σε κάθε γωνιά. Πλην όμως, αναρωτιέμαι: τόσος κόσμος, τόσοι διαδηλωτές! Κανείς, άραγε δεν διερωτάται γιατί αυτός ο κόσμος είναι στους δρόμους;;

Διαφωνία Ρωσίας - ΗΠΑ για πιθανές κυρώσεις για τη Βόρεια Κορέα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΗΠΑ
   Η Ρωσία μπλόκαρε την επιθυμία και πρόταση των ΗΠΑ για αυστηρές κυρώσεις ενάντια στη Βόρεια Κορέα. Στη συνεδρίαση του ΟΗΕ, που έλαβε χώρα εχθές, Πέμπτη 06 Ιουλίου 2017, η Ρωσία υποστήριξε ότι ουδείς λόγος συντρέχει για επικύρωση κυρώσεων στη Βόρεια Κορέα, καθώς ο πύραυλος που η Β. Κορέα εκτόξευσε πρόσφατα δεν ήταν διηπειρωτικός, που μπορεί δηλαδή να πλήξει τις ΗΠΑ, αλλά μεσαίου βεληνεκούς.

ΠΥΡΓΟΙ ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΟΙ (18). Ο Άγιος Οσιομάρτυς Κυπριανός (05/07)


   Δείτε την τηλεοπτική εκπομπή ΠΥΡΓΟΙ ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΟΙ (18) αφιερωμένη στον Άγιο Οσιομάρτυρα Κυπριανό. Την εκπομπή παρουσιάζει ο κ. Δημήτριος Π. Λυκούδης στην τηλεόραση του ΛΥΧΝΟΥ, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, κάθε Τετάρτη στις 19:00.