ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας για το μάθημα των Θρησκευτικών

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΑΡΚΗΣ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟς
   Την έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας την Τρίτη 27 Ιουνίου, για το μάθημα των Θρησκευτικών, αποφάσισε σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατά τη συνεδρίασή της. Στόχος είναι να ενημερωθεί περί των Προγραμμάτων του μαθήματος των Θρησκευτικών μετά την έκδοση των νέων ΦΕΚ.

Κύπρος: Τουρίστας βρήκε νεκρό τον ηθοποιό Νίκο Σιαφκάλη

Αποτέλεσμα εικόνας για νικος σιαφκάλης
   Σήμερα το πρωί, Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, τουρίστας βρήκε νεκρό τον 83 Κύπριο ηθοποιό και σκηνοθέτη Νίκο Σιαφκάλη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τρεις ημέρες πριν σε θαλάσσια περιοχή της Πάφου. Στο σημείο ο άτυχος ηθοποιός είχε καταφύγει για υποβρύχιο ψάρεμα και παρά την έντονη κινητοποίηση των αρχών, δεν είχε μέχρι τώρα εντοπιστεί.

"Ο διωγμός των Χριστιανών" στο έντυπο περιοδικό ΑΛΙΕΥΣ.

Σχετική εικόνα
   Αναδημοσίευση του άρθρου του Δημητρίου Π. Λυκούδη "Ο διωγμός των Χριστιανών" στο έντυπο περιοδικό ΑΛΙΕΥΣ, της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, τχ. 286, Απρίλιος - Μάϊος - Ιούνιος 2017, σελ. 28-30.
Δείτε εδώ όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά: 
file:///C:/Users/Computer/Desktop/alieas286.pdf

Ναυάγιο με 126 αγνοουμένους στη Μεσόγειο

Σχετική εικόνα
   Τουλάχιστον 126 ψυχές αγνοούνται από ναυάγιο πλεούμενου στη Μεσόγειο, σύμφωνα με Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης. Περίπου 130 άνθρωποι βρέθηκαν στη θάλασσα, ανοιχτά της Λιβύης, όταν ομάδα διακινητών (!!!) έκλεψε τη μηχανή του πλεούμενου, προκαλώντας τη βύθισή του.

Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ ΗΠΑ - Ρωσίας

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΤΑΣΗ ΗΠΑ ΡΩΣΙΑΣ
   Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία. Ο Λευκός Οίκος δήλωσε, χθες, ότι οι δυνάμεις των συμμαχικών δυνάμεων στη Συρία διατηρούν το δικαίωμα αυτοάμυνας, ενώ η Ρωσία απάντησε με προειδοποίηση - απειλή ότι θεωρεί, πλέον, κάθε αεροσκάφος που πετά σε περιοχές επιχειρήσεών της ως πιθανό στόχο.
   Το αποκορύφωμα της έντασης έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής, όταν οι ΗΠΑ κατέρριψαν ένα πολεμικό αεροσκάφος της Συρίας κοντά στη Ράκα, διότι έριχνε βόμβες κοντά σε δυνάμεις του αμερικανικού στρατιωτικού συνασπισμού.

Συνάντηση Κοτζιά --Άιντε για το Κυπριακό

Αποτέλεσμα εικόνας για συναντηση κοτζια αιντε
   Με τον Άιντε (Έσπεν ΜπαρθΆιντε), ειδικό σύμβουλο του γενικού γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, θα συναντηθεί σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη 13:00, στο υπουργείο Εξωτερικών.

Η επόμενη μέρα στο Λονδίνο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ
   «Αρρωστημένη τρομοκρατική επίθεση» χαρακτήρισε η Τερέζα Μέι τη χθεσινή επίθεση με το φορτηγάκι και επισκέφθηκε, λίγες ώρες αργότερα, το Τέμενος. «Ήταν μια επίθεση κατά μουσουλμάνων στον τόπο της λατρείας τους πρόσθεσε». Το φορτηγό με το οποίο ο δράστης στράφηκε κατά του πλήθους είχε νοικιαστεί στο Κάρντιφ της Ουαλλίας.
   Παράλληλα, τους 79 έφθασαν οι νεκροί από την πυρκαγιά της περασμένης εβδομάδας στον 24ώροφο Πύργο Γκρένφελ στο Κένσιγκτον.