ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ"

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Έρχεται μεγάλη άσκηση του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού στο Αιγαίο

Αποτέλεσμα εικόνας για καταιγιδα 2017 ασκηση πολεμικου ναυτικου
   Μετά την τουρκική άσκηση ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΣ στο Αιγαίο, το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό απαντά με μία όμοια σε ισχύ και δύναμη άσκηση στο Βορειοανατολικό Αιγαίο. Η άσκηση του Πολεμικού μας Ναυτικού ονομάζεται ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 2017 και θα στείλει μήνυμα αποτροπής στην Άγκυρα. Όλος ο ελληνικός πολεμικός στόλος θα βγει στο Αιγαίο. Η άσκηση ξεκινάει Δευτέρα 29 Μαΐου.

Αδιέξοδο στο G7 λόγω ΗΠΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για G7
   Αδιέξοδο στις συνομιλίες στο G7 εξαιτίας της αδιαλλαξίας, ως υποστηρίζουν, που επέδειξε ο Αμερικανός Πρόεδρος προκειμένου να φθάσουν σε συμφωνία και συναίνεση με τους υπόλοιπους εταίρους για το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής. Μεταξύ άλλων, έγινε συζήτηση και για το ζήτημα της κλιμακούμενης έντασης στη Νότια Σινική Θάλασσα.

Γλωσσολογικό Εργαστήρι

Αποτέλεσμα εικόνας για λεξεις
   Γλωσσολογικό Εργαστήρι: μία νέα προσπάθεια του ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ να μας μυήσει στον όμορφο κόσμο των λέξεων και των ορισμών¨

Νέα φιλανθρωπική δραστηριότητα του Συλλόγου μας "Ο Όσιος Δαβίδ ο εν Ευβοία"

Διάσωση προσφύγων στο Φαρμακονήσι

Αποτέλεσμα εικόνας για σωστικη λεμβος στο φαρμακονησι
   Σε διάσωση 16 προσφύγων προέβησαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος σήμερα το πρωί. Η μηχανοκίνητο λέμβος εντοπίστηκε ανατολικά του Φαρμακονησίου. όλοι οι πρόσφυγες, αφού περισυνελέγησαν και διασώθηκαν, είναι καλά στην υγεία τους.